Top 5 To Do List Apps (Simpel)

09 april 2018, 04.04 uur in Actueel

To do lists maken; dit doen we tegenwoordig niet meer op papier. Hier zijn de 5 simpele to do list apps!

 In de drukke wereld van vandaag is het maar al te makkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Snel vergeten we dingen te doen, of komt die nieuwe hobby er maar niet van. To Do lijstjes zijn van alle tijden, ook in de online wereld van nu.


Hier zijn de 5 beste simpele To Do List apps. 

In latere blogs behandelen we meer geavanceerde applicaties.

 

Wunderlist


Wunderlist is een eenvoudige app voor het beheren van takenlijsten, waarmee je dingen gedaan kunt krijgen. Of je nu een boodschappenlijstje deelt, aan een project werkt of een vakantie plant, met Wunderlist kun je gemakkelijk je taken vastleggen, delen en voltooien. Wunderlist synchroniseert rechtstreeks tussen je telefoon, tablet en computer, zodat je overal toegang hebt tot je taken.

Any.do


Miljoenen mensen gebruiken Any.do elke dag om alles wat ze doen te organiseren. Met Any.do kan je alle dingen die je wilt doen eenvoudig vastleggen en ervoor zorgen dat je ze gedaan krijgt. Het is gratis, eenvoudig en leuk. De app is erg gebruiksvriendelijk door de integratie van sleep- en veegbewegingen om taken snel en eenvoudig neer te zetten. De app maakt het daarnaast mogelijk om to-do’s te delen met vrienden. Zo is het bijvoorbeeld erg handig om via deze app een gedeeld boodschappenlijstje te maken met je partner.

Swipes


Swipes zorgt ervoor dat je op gang raakt en dat je jouw tijd en kwaliteiten kunt gebruiken om je doelen te bereiken. De app is gebaseerd op een beroemde productiviteitstechniek, GTD (Getting Things Done), en leidt je op een natuurlijke wijze naar productievere gewoontes als plannen en prioriteren. Swipes wordt nog krachtiger door de integratie met Evernote. Jouw notities en vinkjes in Evernote worden een echt actieplan in Swipes. De app gebruikt een handige tijdlijn om alles overzichtelijk in beeld te krijgen.

TickTick


TickTick is een krachtige taak- en taakbeheer-app met naadloze cloudsynchronisatie op al uw apparaten. Of je nu je agenda wilt plannen, memo’s wilt maken, boodschappenlijstjes wilt delen of met je collega’s wilt samenwerken, TickTick is er altijd om je te helpen dingen voor elkaar te krijgen.

Proud


Naast dat Proud een makkelijke to-do app is, heeft het hele unieke features als ingesproken felicitaties van andere gebruikers nadat je een taak vervult hebt, een timer die je helpt werk en pauzes gebalanceerd te houden en een meditatiefunctie, die je helpt om optimaal te relaxen door middel van een digitale ademhalingscoach.
Benieuwd naar de meer geavanceerde apps? Blijf op de hoogte via onze Facebook!

Klik hier om de 5 Medium To-Do List Applicaties te bekijken!

Klik hier om de 5 Advanced To-Do List Applicaties te bekijken!

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left