Top 5 To Do List Apps (Medium)

26 april 2018, 11.04 uur in Blogs

To do lijstjes zijn van alle tijden; Lees snel verder voor de Top 5 medium to do lists!In de drukke wereld van vandaag is het maar al te makkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Snel vergeten we dingen te doen, of komt die nieuwe hobby er maar niet van. Tegenwoordig werken we natuurlijk niet meer op papier. Vorige keer behandelden we 5 simpele to-do applicaties. Nu behandelen we de Top 5 medium To Do Lists!

Nine

Nine onderscheidt zichzelf omdat het een visuele to-do list applicatie is. Deze manier van opslaan en structureren van ideeën is perfect voor visueel ingestelde personen. De app laat je gebruik maken van je camera om dingen te onthouden. Een andere optie is de integratie met het web, voor snellere afbeeldingen gerelateerd aan je taak. Het visuele aspect van de app helpt bij het ordelijk houden van je lijsten en vermijdt dus chaos.

Focuslist

Naast een simpele to-do list applicatie, is Focuslist uitgerust met een built-in Pomodoro timer. De Pomodoro techniek werkt met intervallen van 25 minuten werk en 5 minuten pauze. Ik gebruik deze techniek zelf ook en het is voor mij een uitkomst! Focuslist laat je je taken onderverdelen in de intervallen. Geef aan hoelang je bezig wil zijn met een bepaalde taak en start je tijd. Op deze manier blijf je volledig in controle van je focus en kun je langer doorgaan, door gebalanceerd om te gaan tussen werk en pauzetijd.

Asana

Asana is de perfecte app voor teams! Naast je eigen taken invoeren, kun je ook taken voor groepen of anderen aanmaken én taken van je collega’s volgen. In Asana geef je taken eenvoudig meerdere eigenschappen mee. Zoals wie verantwoordelijk is voor de uitvoering of bij welk project de taak hoort. Als je de volgorde van taken verandert tijdens een vergadering dan werkt dat direct door in de takenlijst van teamleden. En als je een specifieke taak wilt volgen dan kan dat met een druk op de knop. Je krijgt dan van Asana een melding als er iets verandert, zonder dat het teamlid eraan hoeft te denken jou op de hoogte te brengen.

Gneo

Gneo is recentelijk gekozen als App Store Editor’s Choice en “Best of 2013”. De applicatie heeft een naadloze aansluiting met elke agenda, en maakt het mogelijk om extra urgentie toe te voegen bij je taken. Zo geef je gemakkelijk prioriteit aan taken, waardoor je to-do list gesorteerd en gestructureerd blijft. Intuitive Language Recognition laat je taken inspreken wat deze applicatie nog gebruiksvriendelijker maakt. Gneo is verreweg de meest overzichtelijke to-do list applicatie en is naar elke wens te gebruiken.

Handle

Handle is de perfecte app als je een combinatie zoekt tussen een to-do list applicatie en je e-mail manager. Handle laat je makkelijk je on track blijven bij je inbox, waarbij je eenvoudig belangrijke e-mails kunt converteren naar to-do list taken. Automatie is ook erg gemakkelijk in de app. Wanneer je bijvoorbeeld “today” (ik ben niet zeker of dit in het Nederlands ook kan) in je taak zet, komt de taak gelijk op de juiste plek te staan.

 

Klik hier om de 5 Basic To-Do List Applicaties te bekijken!

Klik hier om de 5 Advanced To-Do List Applicaties te bekijken!

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left