Innovatie en concept ontwikkeling

15 oktober 2019, 02.10 uur in Actueel

Appbakkers is volop betrokken bij ontwikkeling nieuwe concepten en technieken. Vaak gaat het om het integreren van fysieke apparaten en sensoren in een platform met een app. We hebben een aantal voorbeelden op een rij gezet.

Regelmatig worden we bij Appbakkers gevraagd mee te werken aan het doen van een technisch haalbaarheidsonderzoek, het maken van een proof-of-concept of het inzetten van nieuwe technieken in een bestaand product.

Zo hebben we voor Life & Mobility een beta versie gemaakt van een app die het mogelijk maakt om via sensoren in de rolstoel inzicht te geven in de zithouding van patiënten in de rolstoel (bekijk hier het project).

Daarnaast heeft Appbakkers onlangs samen met 2M Engineering een pilot project opgeleverd dat ten doel heeft om mensen meer te laten bewegen. Hiervoor heeft Appbakkers een interface geschreven naar de 2M activity tracker, waardoor de app gebruiker inzicht krijgt in het aantal gezette stappen. Hierbij is ook gebruik gemaakt van gamefication

    

 

Een laatste voorbeeld is de betrokkenheid van Appbakkers bij het RISE project. Hierbij ontwikkeld Appbakkers een app op basis van een activity tracker waarmee studie naar de activatie van mensen die getroffen zijn door een beroerte mogelijk wordt gemaakt.

Mocht u zelf de (technische) haalbaarheid van een concept willen laten onderzoeken, of een proof-of-concept willen laten maken op basis van nieuwe technology, sensoren of IoT toepassingen, neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left