Zwolle Onderneemt! De app voor alle starters in Zwolle

Zwolle Onderneemt! is de app voor alle starters in Zwolle.

 

 

Op vrijdag 16 november werd tijdens de Dag van de Ondernemer de app Zwolle Onderneemt! gelanceerd in het MAC3PARK stadion (PEC Zwolle). De app is een hulpmiddel voor startende ondernemers in de gemeente. De speciale startersapp is een initiatief van de gemeente Zwolle, om startende ondernemers een centrale plek te bieden waar ze alle informatie vinden om hun bedrijf een vliegende start te geven.

In de app kan een startende onderneming op eenvoudige manier informatie vinden over organisaties die starters ondersteunen, interessante evenementen, contactpersonen bij de gemeente en relevant nieuws. De gemeente Zwolle werkt bij dit initiatief samen met de gemeente Raalte. De gebruiker van de app kan daarom ook relevante informatie vinden van de gemeente Raalte en eventueel door middel van filters voorkeuren instellen, zodat snel de meest relevante informatie zichtbaar is.

De gemeente Raalte en Zwolle kunnen zelf alle content in de app beheren en dus ook gebruik maken van elkaars content, waarmee de samenwerking op het vlak van startende ondernemers in de regio verder wordt ingevuld.

 

Lees hier verder over het initiatief:

Lancering app voor startende ondernemers in Zwolle

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left