Whiskybase

Soms bakken we apps, soms bakken we webapplicaties! In samenwerking met AppBakkers heeft Whiskybase recent haar nieuwe webplatform gelanceerd.

Whiskybase is gestart in 2007 met als doel om het grootste whiskyplatform te worden. Een community gedreven website gebouwd en onderhouden door whiskyliefhebbers.

Whiskybase geeft liefhebbers de mogelijkheid naar hartenlust op ontdekkingstocht te gaan naar geweldige premium whisky’s. Via het platform is het ook mogelijk je eigen collectie bij te houden, deze te delen met de community en recensies te geven.

Een belangrijke feature van het communityplatform is de eigen marktplaats. Hier kan men haar eigen whisky’s (ver)kopen of meedoen aan veilingen.

De website heeft een grote opknapbeurt gehad. De look en feel zijn stevig veranderd. Een nieuwe feature is bijvoorbeeld de Grid-view die aan te zetten is op verschillende pagina’s waar voorheen alleen een lijst zichtbaar was. De frisse uitstraling van de website nodigt uit om op de site te blijven hangen en op te gaan in de bijzondere wereld der whisky’s. De website is daarnaast responsive gemaakt voor alle schermafmetingen en venstergroottes voor zowel pc als mobiel.

Benieuwd waar je in je eigen buurt een dram kan nuttigen of een nieuwe fles kan aanschaffen? Kijk dan op de uiterst gedetailleerde wereldkaart met onder andere distilleerderijen, whiskygerelateerde barren, winkels, hotels en evenementen.

 

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left