Vogellanden Vitaal app – de app voor een gezonde levensstijl

Met de Vogellanden Vitaal app werken aan een gezonde levensstijl.

 

Wat is de Vitaal App?
Het is een persoonlijk portaal om patiënten te helpen om in kleine stappen naar een gezondere leefstijl te gaan. De app coacht de patient als het ware met praktische tips, lekkere recepten en het stellen van uitdagingen. In het forum kunnen patiënten communiceren met hun coach of andere deelnemers. Ook kunnen ze de uitslagen van hun metingen opslaan. De app is geschikt voor smartphone of tablet  en is alleen beschikbaar voor deelnemers aan het IBO-programma.

De app maakt gebruik van de zogenaamde KATA methodiek en is daarmee een van de eerste apps in Nederland waarin deze methodiek in een gezondheidszorg omgeving wordt ingezet. Het gehele KATA proces kan worden vastgelegd via de app en samen met de coach doorlopen worden. Coaches hebben via hun eigen webportaal toegang tot de data van de patiënten en kunnen ook via het portaal communiceren met hun patiënten. Dit vervangt de eerder gebruikte whatsapp groepen, waardoor coaches hun werktijden beter kunnen managen en de manier van communiceren nu ook voldoet aan de AVG regels.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left