Kroek & Partners – de portfolio app

Scoren op competenties met de portfolio app van Kroek&Partners.

Al 16 jaar is Kroek&Partners specialist in het bemiddelen van professionals in de zorg. Zij doen dit met passie als drijfveer en met enthousiasme binnen verschillende werkvelden, zoals jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie, verslavingszorg, forensische zorg, maatschappelijk werk en opvang en speciaal onderwijs.

Kroek heeft een groot bestand aan flexwerkers die ze inzetten op tijdelijke opdrachten. Deze flexwerkers willen zich net als medewerkers in vaste dienst graag verder ontwikkelen. Kroek&Partners ontwikkelde hiervoor een systematiek op basis van 360 graden feedback die flexwerkers inzicht geeft in de ontwikkeling van specifieke competenties: de portfolio app.

De app geeft de flexwerker de mogelijkheid op competenties zoals humor, ondernemend, resultaatgericht, sociaal en andere te scoren door een score te kiezen op stellingen over de competentie. Dit kan de flexwerker voor zichzelf doen, maar ook een medewerker, collega of leidinggevende laten doen. Zo kan een vergelijking gemaakt worden tussen het beeld dat anderen hebben over de flexwerker en het zelfbeeld van de flexwerker.

Als de score is ingevuld kan de uitkomst via een pdf document gedeeld worden of worden verstuurd naar Kroek&Partners, zodat het portfolio kan worden opgeslagen bij het profiel van de flexwerker. Hierdoor kan Kroek&Partners flexmedewerkers nog beter matchen op opdrachten op basis van de vereiste competenties.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left