Kaldi

De Kaldi app brengt de offline en online wereld bij elkaar! Door middel van iBeacons, Geofencing, een innovatief spaarsysteem en leuke acties ervaar je nog meer koffie- en theegemak.

Kaldi is een keten van koffie- en theespeciaalzaken. Met 28 vestigingen verspreid over geheel Nederland en 3 vestigingen in China is het één van de grootste aanbieders op het gebied van kwaliteitskoffie en -thee.
Kaldi is sinds 2000 actief op de markt aanwezig en heeft met haar modern ingerichte zaken een nieuwe koffie- en theebeleving in Nederland gebracht. Daar waar voorheen koffie en thee altijd in een traditionele, ambachtelijke omgeving werd verkocht, heeft Kaldi koffie & thee een nieuw elan gegeven door deze producten te plaatsen in een moderne, stijlvolle ambiance.

In de app vind je een innovatief spaarsysteem en leuke acties. Met jouw digitale spaarkaart spaar je punten bij geselecteerde aankopen, welke je vervolgens inwisselt voor gratis producten of hoog oplopende kortingen. Ook kun je speciale acties op je mobiel ontvangen als je in de buurt van een Kaldi vestiging bent! Je geeft zelf aan of en wanneer je berichten wilt ontvangen.

           

 downloadbutton

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left