Isala Zwanger worden

Isala Zwanger worden – de app die paren helpt bij hun kinderwens en waarin u alles vindt op het gebied van zwanger worden.

In de Isala Zwanger worden app vindt u alles op het gebied van zwanger worden. Hoe zorg ik dat de kans op zwanger worden optimaal is? En wat als ik niet spontaan zwanger word? Het Isala Vrouw-kindcentrum wil u hierbij graag helpen en ondersteunen. Daarom hebben ze samen met Appbakkers en Isala ICT deze app ontwikkeld.

Door middel van het beantwoorden van de vragen in de intake, krijgen gebruikers inzicht in hun kalender: wanneer begint hun cyclus en wanneer zijn ze vruchtbaar? Ook bevat de app handige tips, feiten en fabels over allerlei onderwerpen rondom zwanger worden.

De app bevat een aparte module Isala Zwangerschapskans, die het mogelijk om de kans op een spontane zwangerschap te berekenen. De uitslag van deze Hunault score berekening is een advies gericht op de kans van een spontane zwangerschap binnen het komende jaar. De beoogde gebruikers zijn paren die proberen zwanger te worden. Deze module is CE klasse 1 genotificeerd, belangrijk voor apps die gezien worden als medisch hulpmiddel omdat ze advies geven op basis van data van de gebruiker.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left