I Love Aruba – profiteer van mooie aanbiedingen

Lekker op vakantie naar Aruba? Download de I Love Aruba app en profiteer van leuke kortingen op restaurants, uitjes, winkels en nog veel meer.

  

Op Aruba vieren vele toeristen jaarlijks hun vakantie. Het zonnige eiland heeft veel te bieden, en om dat inzichtelijk te maken heeft Appbakkers samen met een Nederlandse en een lokale ondernemer de I Love Aruba app ontwikkeld. Via de app kunnen toeristen profiteren van mooie aanbiedingen en leuke kortingen, bijvoorbeeld voor safari’s, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Voorheen kregen toeristen een welbekend bonnenboekje. Het grote nadeel van het boekje is echter dat wijzigingen of toevoegingen kostbaar zijn, de doorlooptijd van de aanpassingen lang is en er niet goed gemeten kan worden hoeveel bonnen er daadwerkelijk ingewisseld zijn. Door gebruik te maken van een CMS met app kan er gemakkelijk een nieuw aanbod worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd. En doordat toeristen een QR code moeten scannen om de korting te ontvangen kan in het CMS exact worden gemeten hoevaak een korting is gegeven. Dit maakt het voor de ondernemer inzichtelijk hoe succesvol zijn aanbieding is en of er wellicht ruimte is voor verbetering.

  

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left