Deploy-app: de job-tinder voor jongeren

Hoe een jonge ondernemer samen met een uitzendbureau en Appbakkers haar droom realiseerde.

Een app speciaal ontwikkeld om jongeren aan bijbanen te koppelen. Met een simpele swipe solliciteer je direct naar de leukste bijbanen! De app staat bekend als een soort “Job-Tinder”, dit omdat het de swipe-methode gebruikt als sollicitatiefunctie. Een CV hoef je niet te uploaden, werkgevers hebben meer dan genoeg aan je profiel. Deze kun je zo simpel of zo uitgebreid invullen als dat je zelf wil.

Deploy is een concept dat voortkomt uit Startup Weekend Zwolle 2017. Tijdens dit event werd het Job Tinder concept verkozen tot 1 van de 8 beste pitches. Aan het einde van het weekend werd het concept, het toenmalige Elevate, verkozen tot winnaar van Startup Weekend Zwolle 2017. Om meer te weten te komen over deze gebeurtenis, lees dan hier het persartikel.

Appbakkers heeft samen met Carmen en uitzendbureau Djopzz uit Zwolle de app ontwikkeld. Meer over haar onderneming lees je hier

 

Zo werkt de Deploy app:
Met je profiel geef je meer informatie over je werkervaring, opleiding en interesses. Het aanbod binnen de app wordt weergeven middels het bekende swipe model; interesse in de baan; swipe naar rechts,  geen interesse is een swipe naar links. Hierdoor ontstaat op de pagina ‘Mijn sollicitaties’ een lijst met de vacatures waar je interesse in hebt.

Zo ziet de Deploy app eruit:

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left