Businessclub de Wetering

Businessclub de Wetering: een steeds groter wordende club met ondernemingen die samen business mogelijk maken in Genemuiden en omstreken. Wij maakten de app.

Sporten zorgt voor verbinding en dat is zeker zo bij SC Genemuiden. Met een borrel op locatie en een uitnodiging voor de voetbal derby van die regio; Sc Genemuiden tegen v.v. Staphorst komen ze samen: supporters en sponsors van de businessclub. Evenementen worden georganiseerd om mooie wedstrijden te zien en warme netwerkmogelijkheden te creëren.

Om dit verder vorm te geven kwam de businessclub bij Appbakkers. Wij hebben voor hen de networks app gemaakt. In de app kunnen (met een push notificatie) evenementen, uitslagen en nieuwsberichten zichtbaar zijn voor alle leden. De verschillende leden en relaties zijn in de app makkelijk vindbaar. Zo kunnen leden contact met elkaar opnemen en onderhouden. De leden blijven altijd up to date en zien mede door de app de voordelen van hun lidmaatschap bij de businessclub.

Afgelopen 22 Juni is de release datum van de app geweest. Wij wensen Businessclub de wetering veel gebruiksplezier met de BCW networksapp!

We hebben leuke reacties ontvangen van de app! Onder andere:

” Het ziet er geweldig uit, goed overzichtelijk. Zal zeker een toegevoegde waarde zijn voor de BCW en leden. Top gemaakt”
” Mooie eigentijdse tool voor BCW.  Credits naar bestuurslid Klaas Eenkhoorn”
” ziet er super netjes uit!”
” Mooie toevoeging voor BCW”

Meer weten over de networks app? Kijk dan even hier.

 

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left