Appscape – de app voor escape room spelers

Ben je fanatiek escape room speler en wil je graag weten hoe goed jij bent in het kraken van de codes van de rooms? Dan is Appscape de app die je moet hebben.

 

Twee jonge ondernemers uit Zwolle, zelf fanatiek escape room spelers, zagen een gat in de markt voor escape room eigenaren én spelers. Om hun idee te toetsen hebben ze eerst uitgebreid onderzoek gedaan onder eigenaren en spelers. Die input hebben ze omgezet naar Appscape, de app voor fanatieke spelers van escape rooms.

Naast een compleet overzicht van alle escape rooms in Nederland (en Belgie) geeft de app je de mogelijkheid om de tijd die je nodig had om een room uit te komen te noteren. Op basis van beacons die bij de escape rooms liggen weet de app waar je bent ingecheckt om te spelen. De escape rooms kunnen aan deze beacons acties koppelen, zodat ze spelers kunnen overhalen binnen te komen en die ene kamer die ze nog niet hebben gespeeld ook nog te proberen.

Voor de echte competitieve spelers is er uiteraard een ranglijst met de snelste spelers en zij kunnen daarnaast ook badges verzamelen door speciale kamers te spelen of alle kamers met een bepaald thema uit te spelen.

Lees hier het verhaal van Appscape:

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left