Appril Festival 2018

02 mei 2018, 11.05 uur in Actueel

11 april is het weer zover: De 6e editie van het Appril Festival komt in Amsterdam! Lees verder >>

Het Appril Festival is het toonaangevende mobiele app-evenement waar leden uit de appril-gemeenschap elkaar ontmoeten.
Professionals met een passie voor de digitale revolutie: ontwikkelaars, ontwerpers, bouwers, gebruikers, specialisten op het gebied van marketing, communicatie en juridische zaken en – natuurlijk – klanten en investeerders.
Voor het bedrijfsleven is het festival dé hub om nieuwe partners te vinden voor (verdere) ontwikkelingen van bestaande en nieuwe applicaties.

Appril is een landelijk communityplatform voor app-uitgevers, visionairs en technische professionals die werken aan innovatieve services en producten. Zij biedt ontwerpers, ontwikkelaars en het bedrijfsleven de belangrijkste middelen om hun innovatieve ideeën te laten vliegen: netwerk en schijnwerpers. Appril Festival is een driedaags evenement waarbij deelnemers leren van de beste Nederlandse praktijken, luisteren naar inspirerende keynote sprekers, deelnemen aan interactieve sessies, succesvolle ontwikkelaars ontmoeten en ontdekken hoe ideeën werkelijkheid worden.

Een paar noemenswaardige presentaties zijn:

  • ABN AMRO, over hun Open Banking journey en hun innovatieve API’s,
  • Tele2, over hun baanbrekende technologische app met Nederlands-sprekende Artificial Intelligence in conversationele gebruikersinterface,
  • Het Rijksmuseum, over hun nieuwe digitale concept en applicatie.

Hieronder vind je een paar video’s over deze onderwerpen.


Klik hier voor tickets…

 

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left