5 Apps die je moet hebben in je Zomervakantie!

06 juli 2017, 06.07 uur in Actueel

De één heeft al vakantie, de ander is nog vol aan het werk. Wat ons bindt, is dat we allemaal uitkijken naar de zon!

In dit blog vind je 5 apps die je moet hebben om van deze zomer een gegarandeerd succes te maken!

Tripadvisor Hotels Flights Restaurants

Stippel jij je vakantie van te voren al helemaal uit of wil je on-the-go mooie plekken bezoeken? Wat je keuze ook is, Tripadvisor is je app! Deze app bevat miljoenen reizigersbeoordelingen, -fotos en -meningen over je bestemming, hotel, restaurants en vluchten. De app geeft je de beste prijzen en het beste advies. Met één tik boek je je hotel, vlucht of reserveer je een plekje voor ‘s avonds in een mooi restaurant. Bekijk miljoenen beoordelingen en spontane reizigersfoto’s. Als je op locatie bent, dan kun je gebruik maken van de functie “in mijn buurt”. Deze functie geeft op basis van je locatie de leukste dichtstbijzijnde plekken weer. Download kaarten, beoordelingen en je opgeslagen items voor meer dan 300 steden wereldwijd gratis naar je telefoon.

 downloadbutton

LuisterBieb

Vakantie is uitrusten. Geniet extra van je rustmomenten met de LuisterBieb! Met deze gratis app kun je een groot aantal luisterboeken downloaden uit de Openbare Bibliotheek. Wie lid is van de Bibliotheek krijgt toegang tot nog veel meer titels. Ideaal voor een lekker middagje op het strand of op reis naar je bestemming! De app bevat een slaaptimer die je kunt instellen voor het slapen gaan. Val rustig met je boek in slaap zonder dat je de helft van het verhaal mist.

  downloadbutton

Wi-Fi Finder

Vind over de hele wereld gratis Wi-Fi spots! Data in het buitenland kon tot voor kort erg duur zijn. Sinds juni 2017 is dat echter veranderd! Het Europees Parlement stemde dinsdag in met het voorstel dat een definitief einde maakt aan de roamingkosten per juni 2017. De stemming was de laatste horde in deze zaak die de politiek in Europa al jaren bezighoudt. Toch veel data nodig of ben je op vakantie buiten Europa? Dan is dit dé app voor jou! Via een plattegrond zijn de dichtstbijzijnde hotspots te vinden. Er is zelfs de mogelijkheid om via een routebeschrijving tot de gewenste plek te komen. Geef je eigen beoordeling over hotspots om je mede-appgebruikers te helpen in hun zoektocht naar de beste internetverbinding.

  downloadbutton

WieBetaaltWat

WieBetaaltWat is een handige app voor het verrekenen van je gezamenlijke uitgaven op vakantie. Je kunt meteen al je uitgaven invoeren zodat je precies weet wie wat moet betalen. Alle uitgaven en de totaalbalans zijn voor alle deelnemers inzichtelijk. Geen moeite meer met bonnetjes bewaren en veel gereken na je vakantie. Na de vakantie maakt de app een overzicht per persoon hoeveel geld je aan welke persoon moet betalen. Makkelijker dan dit wordt het niet! Of je moet natuurlijk een Excel-uitslover in je groep hebben die “dat wel even netjes in een tabelletje zet”…

  downloadbutton

Polaroid UV

We worden ons steeds bewuster van het gevaar van blootstelling aan UV-straling. In België is de zonnebank al verboden terwijl in er in Nederland volop over gediscussieerd wordt. Als we vanuit ons koude kikkerland naar een warm land vertrekken, gaan we toch nog steeds vaak voor dat perfecte zomerse kleurtje waar we onze familie en vrienden thuis jaloers mee maken. De zon is echter niet alleen gevaarlijk voor je huid, maar ook voor je ogen! Vooral de ogen van kinderen zijn erg gevoelig voor uv-straling. Het is belangrijk jezelf en je kinderen daartegen te beschermen. De Polaroid UV app is je beschermengel! Deze app meet het niveau van de uv-straling aan de hand van uw geolokalisatie en houdt zelfs rekening met de zon-weerkaatsing van zand en water! De app toont een store-locator met de dichtstbijzijnde winkels waar je Polaroid-zonnebrillen kunt kopen!

  downloadbutton

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left