4 Eindexamen Apps

11 mei 2017, 06.05 uur in Actueel

Al begonnen aan je eindexamens? Dit zijn 4 apps die je móét hebben om volledig voorbereid aan elk examen te beginnen!

Eindexamen App

De Eindexamenapp is de meest voor de hand liggende app voor je examens! Vind alle eindexamen data terug in een duidelijk schema, geef je eigen school en vakkenpakket aan binnen je eigen account en maak je eigen overzicht. Na je examen zijn er direct inkijkdocumenten beschikbaar om alles nog even na te lopen en een schatting te maken van je cijfer.

My Study Life – School Planner

Deze planner is perfect te gebruiken met je klas. Maak een soort community aan waarin je studiegenoten en leraren alle belangrijke leermomenten kunnen delen om samen de examens tot een goed einde te brengen. Samen sta je sterker dan alleen!

Lumosity – Brain Training

Train je brein in de pauzes die je neemt, zodat je functioneler kan leren en beter de stof op kan nemen. Deze speelse manier geeft je rust tussen de examens en het leren door, maar houdt je hersens op peil!

Take a Break!

Examens kunnen je een flinke dosis stress opleveren. Goede kennis van de stof helpt al een heel eind, maar volledige rust kan dan nog steeds moeilijk te vinden zijn. Deze app helpt je in 7 of 13 minuten om helemaal tot rust te komen. Gebruik deze app voor het slapen gaan zodat je niet steeds zit te malen over de stof en of je het wel goed kent. Geloof mij, een goede nachtrust is soms beter dan dat uurtje extra leren!

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left