Wat deed Appbakkers in 2021 op het gebied van…?

01 januari 2022, 02.01 uur in Actueel

Het einde van het jaar is traditioneel een moment om terug te kijken en best-of lijstjes te maken. Daarom hier een overzicht van wat Appbakkers in 2021 deed op verschillende terreinen.

Voor Appbakkers was 2021 een jaar van hernieuwde groei. Hier een overzicht:

Wat deed Appbakkers op het gebied van…nieuwe klanten:

Appbakkers heeft dit jaar onder andere de volgende nieuwe klanten mogen verwelkomen: Ambulance Zorg Nederland, EVOptimizer, Universiteit Twente, EchtFit, Invia, i-Vention, Whiskystats en YouMee.  We danken deze klanten voor het ons gestelde vertrouwen.

Wat deed Appbakkers op het gebied van…personeel: 

Dit jaar hebben we afscheid genomen van Mohammad, die zijn BBL periode bij Appbakkers heeft afgerond en zich nu verder gaat ontwikkelen op het gebied van front end webapplicaties. We hebben Maartje verwelkomt, die vanuit een ander vakgebied naar ons is overgestapt als software engineer. We zijn blij dat ze ons komt versterken. Verder hebben we dit jaar Justin een plek gegeven als stagiair, zodat hij ervaring heeft kunnen opdoen als app ontwikkelaar.

Wat deed Appbakkers op het gebied van…gezondheidszorg:

In 2021 hebben we onze activiteiten in de gezondheidszorg verder uitgebouwd. We hebben onder andere de Tel-app voor de operatiekamers voor Isala opgeleverd en deze wordt momenteel bij alle 14 operatiekamers in Isala gebruikt. Daarnaast hebben we samen met een partnerbedrijf een oplossing ontwikkeld voor de schoonmaak van het ziekenhuis. Voor AmbulanceZorg Nederland ontwikkelen we momenteel een nieuwe versie van de protocollen app. Voor de Universiteit Twente ontwikkelde we de Zelfcontrole app en voor het Radboud de Rijndal Arm coach app.

Wat deed Appbakkers op het gebied van…nieuwe technologie:

Het afgelopen jaar hebben in veel opdrachten ervaring opgedaan met sensoren en IoT. Ons eigen IoT platform hebben we verder ontwikkelt, en daardoor staat er nu een robuust platform waarop we snel en eenvoudig sensoren kunnen aansluiten. We hebben ook diverse sensoren aangesloten en zo voor klanten inzichtelijk gemaakt welke data er uit diverse sensoren beschikbaar is. Op dit moment zijn er concrete aanvragen om het platform ook in te zetten voor dit doel bij klanten. Het platform is daarmee een product op zich geworden. Daarnaast hebben we dit jaar onder meer gewerkt met blockchain technologie en crypto currency, een techniek die we zeker nog vaker zullen gaan inzetten de komende jaren.

Op naar 2022, waarin we alweer heel druk bezig zijn met mooie projecten!

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left