Wat deed Appbakkers in 2019 op het gebied van….

08 januari 2020, 01.01 uur in Actueel

Het einde van het jaar is traditioneel een moment om terug te kijken en best-of lijstjes te maken. Daarom hier een overzicht van wat Appbakkers in 2019 deed op verschillende terreinen.

Voor Appbakkers was 2019 een mooi jaar, in groei, nieuwe klanten, nieuwe techniek. Hier een overzicht:

Wat deed Appbakkers op het gebied van…nieuwe klanten:

Appbakkers heeft dit jaar onder andere de volgende nieuwe klanten mogen verwelkomen: VConsyst, Dauwpop, NL-Training, Koskamp Automaterialen, Cuijpers Consultancy, Pon Academy en Revalidatiecentrum Vogellanden. We zijn blij dat deze klanten voor ons hebben gekozen.

Wat deed Appbakkers op het gebied van…geografische spreiding:

Hoewel Appbakkers nog steeds veel klanten in de regio Zwolle heeft komen de klanten inmiddels uit het hele land: Zaandam, Haarlem, Rotterdam, Houten, Deventer, Eindhoven, Leusden, Diemen en zelfs buiten Nederland met een klant in Aruba. Onderstaande kaart geeft aan waar onze klanten vandaan komen.

Wat deed Appbakkers op het gebied van…gezondheidszorg:

Ook in 2019 bleven we actief binnen de gezondheidszorg, met een app voor een preventieprogramma voor Vogellanden, een app voor track-and-trace van medicatie binnen ziekenhuizen voor Medscan, een app voor correcte registraties van zorgproducten, een app voor een medische groothandel en twee nog lopende projecten op het gebied van revalidatie bij patiƫnten na een hersen- en hartinfarct. De zorg blijft een sector waarin we volgend jaar verder hopen te groeien.

 

Wat deed Appbakkers op het gebied van…nieuwe technologie:

Dit jaar zijn we strategisch partner geworden van Trusttester Solutions (https://www.trusttestersolutions.org), een partij die zich bezig houdt met Zero Knowledge Proof (Wikipedia uitleg). Samen met Trusttester Solutions ontwikkelen we een toepassing voor Stervensdruk, de digitale kluis in samenwerking met het Nederlands Register Overleden Personen. We verwachten in 2020 nog veel meer waardevolle toepassingen te gaan ontwikkelen met Trusttester. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op dat vlak.

Al met al kijken we terug op een mooi jaar en hebben veel zin in 2020!

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left