Word reporter en versla live evenementen met Gazeti

Grote evenementen, zoals sportwedstrijden worden meestal live uitgezonden op de radio. Maar er zijn heel veel evenementen waar geen officiële pers bij aanwezig is. Met Gazeti kan iedereen live verslag doen van elk evenement. Of het gaat om de jeugdwedstrijd van uw kind, of de buurtbijeenkomst of het straattheater.

De gedachte achter Gazeti is om blinden en slechtzienden tijdens een sportwedstrijd live te laten meebeleven wat iedereen in het stadion beleeft. De huidige voorzieningen bieden echter geen realtime mogelijkheden, met als gevolg dat slechtziende fans zijn aangewezen op een vertraagd audio commentaar.
Om die reden heeft Appbakkers voor een drietal ondernemers Gazeti ontwikkelt. Met Gazeti kan iedereen reporter worden bij een evenement. Door een kanaal aan te maken en uit te zenden kunnen luisteraars vervolgens live meebeleven wat er gaande is. Ook kan een reporter een co-commentator uitnodigen om samen verslag te doen.

     

Luisteraars kunnen hun favoriete reporter belonen met een positieve rating. Door een beschrijving op te nemen kan een reporter aangeven op welke manier, en eigen wijze, hij of zij verslag doet. Dit maakt het volgen van je favoriete club met een ‘fan-commentator’ extra leuk. Of misschien kies je als luisteraar liever voor een meer neutrale benadering.

     

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left