Onderzoek App

In samenwerking met de Isala Klinieken en Cloud9 software heeft AppBakkers de onderzoeks app ontwikkeld. Met de “Onderzoeks App” kunnen patiënten met hun smartphone of tablet gevalideerde vragenlijsten invullen en ook een logboek bijhouden.


In samenwerking met de Isala Klinieken en Cloud9 software heeft AppBakkers de onderzoeks app ontwikkeld. Met de“Onderzoeks App” kunnen patiënten met hun smartphone of tablet gevalideerde vragenlijsten invullen en ook een logboek bijhouden.De “Onderzoeks App” kan voor grote groepen patiënten worden ingezet waarbij de onderzoeker zelf bepaalt welke vragenlijsten op welke momenten worden verstuurd. De vragenlijsten worden gevalideerd via de Research Manager software en maken na het invullen integraal onderdeel uit van het onderzoek of registratie. De app is namelijk volledig geïntegreerd met de Research Manager. Het uiterlijk en de functionaliteiten van de app zijn volledig aanpasbaar aan de wensen van de organisatie en de onderzoeker.

onderzoekapp2

onderzoekapp1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left