Kinket Brandveiligcomplex

Brandveiligcomplex voorziet in zowel de bouwkundige brandveiligheid als in actieve brandblussystemen, inclusief borging via deze handige app!Hiermee kan de gebruiker gemakkelijk noodsituaties doorgeven door middel van QR-codes.

Kinket Brandpreventie verzorgt advies, controle en uitvoering van passieve én actieve brandpreventieve maatregelen. Een totaalconcept waarmee haar gebruikers met een gerust hart kunnen wonen en werken.

Kinket heeft AppBakkers benaderd om haar te helpen in het verwezenlijken van een oplossing waardoor klanten eenvoudig en direct met haar kan communiceren. Samen hebben we de Brandveiligcomplex app ontwikkeld, die duidelijke informatie over de veiligheid en risico’s van het pand aangeeft, alsmede de mogelijkheid biedt om zelf risico’s door te geven via eigen QR-codes. De Brandveiligcomplex app is speciaal ontwikkeld voor klanten van Kinket. Gebouweigenaren zijn jaarlijks verplicht de brandpreventieve maatregelen in het pand te controleren. Dit geldt zowel voor actieve als passieve veiligheidsvoorzieningen.

Wat er met deze controle gedaan moet worden, wordt dankzij deze app overzichtelijker en gemakkelijker dan ooit. Zowel na de Bouwkundige Brandscan als na jaarlijks periodiek onderhoud, zijn de resultaten zichtbaar in een digitale plattegrond met mogelijke veiligheidsrisico’s en aangetoonde gebreken. Hierop kunnen de klanten uw (meerjaren-) onderhoudsplanning zelf afstemmen.

Volgens Veldkamp vereenvoudigt Brandveiligcomplex en de bijbehorende app ook het werk voor installateurs. “Als een installateur bijvoorbeeld een kabel moet trekken door een brandscheiding kan hij in onze app een melding maken dat de brandscheiding is doorbroken. Wij zorgen er dan voor dat deze binnen 24 uur, afhankelijk van het contract met de gebouweigenaar, weer wordt hersteld.” (Bron)

Mochten er calamiteiten voorkomen, dan kan de klant de scanner gebruiken die in de app is ingebouwd. Hiermee scan je de QR-code op het betreffende onderdeel waarna Kinket zo snel mogelijk in actie komt. Klanten betalen per gescande QR-code en zitten dus niet vast aan een abonnement.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left