Kennisfestival

Op donderdag 15 juni 2017 vindt de 2e editie van het Kennisfestival plaats in het Havenkwartier in Deventer. Wij zijn van de partij én maakten de app!

Het Grootste Kennisfestival van Nederland combineert een groots congres met een festival. Het delen van kennis staat centraal, maar er is ook ruimte voor muziek, theater, workshops, eten en drinken.  In 2016 is de eerste editie georganiseerd wat een groot succes is geworden. Het festival was uitverkocht en trok een bezoekersaantal van wel 1500 personen.

De tweede editie is reeds uitverkocht en belooft wederom een groot succes te worden. Het festival kent 18 podia, 75 sprekers en 15 bands. In de app is alle informatie over de verschillede acts te vinden. Lees over de sprekers, aanvang en duur van de lezingen en podia. De acts zijn makkelijk te filteren op de onderwerpen die de gebruiker zelf interessant vindt. In de app is daarnaast de mogelijkheid om favorieten aan te maken. Zo is de app ideaal om op het festival te gebruiken voor je persoonlijke planning.

Door middel van beacons kun je op het festival via push-notifcaties meer informatie krijgen over de podia waar je je bevindt, maar je kunt ook prijzen winnen: Op het festivalterrein zijn drie beacons verstopt. Degene die als eerste alle drie de push-notificaties binnen heeft gekregen wint een leuke prijs. Wat de prijs is hoor je op het festival. Er is dus reden genoeg om als festivalganger deze app te downloaden!

Download de app

Bezoek de site

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left