FoodIntro

Samenwerken makkelijker maken in de horeca; dit is mogelijk via de applicatie van FoodIntro.FoodIntro verbindt zelfstandige horecaondernemers en fabrikanten in food, dranken en non-food rechtstreeks aan elkaar. Onze applicatie maakt samenwerken makkelijker door middel van persoonlijke actie- en inspiratiecampagnes, onderzoeken en meer.

Als horecaeigenaar ben je dagelijks bezig met het maximale uit je zaak te halen. De juiste deals sluiten in de wirwar van leveranciers is echter lastiger dan dat het op het eerste gezicht lijkt. FoodIntro maakt samenwerken makkelijker. Via onze app en je eigen account, denken fabrikanten na over passende deals voor jouw horeca-onderneming. Aangemaakte campagnes worden door de applicatie klaargezet, zodat je als horeca ondernemer gemakkelijk keuzes kunt maken. Hierna is het een fluitje van een cent om contact te leggen met de betreffende fabrikant. Dit gebeurt ook allemaal via de FoodIntro App.

Naast het overzichtelijk maken van fabrikanten en hun deals, verstrekt de app ook informatie over gemiddelde prijzen van producten op je eigen menukaart. Wanneer je deelneemt aan een gespecificeerd onderzoek, dan krijg je ook de resultaten die je gericht kunt gebruiken in je eigen onderneming.

De website hebben we ontworpen naar de nieuwste trends. Aan de beheerkant biedt de functionaliteit maximale vrijheid aan de beheerders om instellingen aan te passen en het platform daarmee aan te passen aan de nieuwste customer insights. Het ontwerp is daarbij uiteraard volledig responsive, zodat het platform op elk type device gebruikt kan worden.

Klik op onderstaande afbeelding om geleid te worden naar twee introductievideo’s over FoodIntro.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left