Fietsnetwerk.nl – Hier begint jouw fietsroute!

Altijd met een mooie herinnering naar huis en nooit meer de weg kwijt

 

Fietsliefhebbers gebruiken fietsknooppunten om een mooie route te fietsen. Voorheen schreven mensen thuis de nummers van de knooppunten op hun arm of een papiertje. Daarna konden ze heerlijk gaan fietsen langs de fietsknooppunten die ze hadden uitgekozen. Dat is hoe 60 miljoen routes per jaar nog steeds worden afgelegd! Fietsnetwerk.nl heeft het knoopppunten-systeem  uitgebreid voor fietsers die graag eens af willen wijken van de bestaande knooppunten. Met zorg zijn de mooiste plekjes  geselecteerd en gebruikers kunnen ze nu direct toevoegen aan hun fietsroute!

De Fietsnetwerk.nl app bestaat al een aantal jaren en is erg succesvol. Veel fietsers hebben de app inmiddels gedownload en naar tevredenheid gebruikt. Fietsnetwerk.nl benaderde Appbakkers met de vraag of we de app in beheer wilde nemen en wilde uitbreiden met nieuwe functies. Dat hebben we met veel plezier gedaan en inmiddels hebben we ervoor gezorgd dat de app in meerdere talen beschikbaar is, inclusief text-to-speech (TTS), oftewel het toevoegen van gesproken berichten op het moment dat je als fietser bij een knooppunt arriveert.

  

De app maakt het mogelijk om routes in de buurt te selecteren, of te zoeken en te filteren op routes op basis van plaatsnaam of thema. De app begeleid je naar het beginpunt van de route en tijdens de route door de positie op de route aan te geven en door het laten zien welke knooppunten je bent gepasseerd. Zo weet je altijd of je de route volgt. Ook laat de app je interessante plekken op, of vlak bij de route zien: bezienswaardigheden, horeca gelegenheden en andere interessante momenten om even af te stappen en te genieten van wat Nederland te bieden heeft (https://www.fietsnetwerk.nl/fiets-app/).

 

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left