…en Kompanen

…en Kompanen helpt andere bedrijven via het concept Sales for Non-Sales meer omzet te genereren!De …en Kompanen app maakt deel uit van de online ondersteuning van de Continuous Blended Learning werkwijze.

Sales for Non-Sales

Sales for Non-Sales traint en coacht uw Non-Sales professionals om bij uw klanten meer omzet te realiseren, zonder dat zij als sales op gaan treden. Zij houden zich primair bezig met de eigen taken en zijn daarnaast getraind om aanvullende klanteninformatie te verzamelen, salesmogelijkheden te signaleren, te bespreken en om te zetten in opdrachten. Uw Non-Sales professionals maken op deze manier onderdeel uit van het salesproces en dragen bij aan het genereren van meer omzet.

Continuous Blended Learning

Continuous Blended Learning is het optimaal gebruikmaken van de combinatie van een digitale leeromgeving, klassikale sessies en coaching-on-the-job, waarbij …en Kompanen veel waarde hecht aan het meten en monitoren van de vooruitgang. De techniek geeft de mogelijkheid om medewerkers en managers zoveel mogelijk individueel te kunnen begeleiden en ontwikkelen. Hierbij staat Learning by doing centraal, waardoor de deelnemers meer inzicht krijgen in de eigen persoonlijkheid en in het bedrijf en zijn context.

In de onderstaande grafiek is de mate van kennisoverdracht te zien uitgezet tegen de trainingsperiode. Gebruik van Blended Coaching vergroot de intensiteit van lesopname met een meer gedoseerde belasting Zo is er geen sprake van grote piekbelasting. Het absorberen van de theorie gaat hierdoor makkelijker en het blijft langer zitten. De stof wordt opgeslagen in het lange- in plaats van het kortetermijngeheugen.


Grafiek afkomstig uit het boek ‘Blended Coaching’ van dr. Aldert van Buuren.

De digitale leeromgeving

De …en Kompanen applicatie van Appbakkers is een onderdeel van de digitale leeromgeving. De app geeft de mogelijkheid om met uw apparaat in te loggen om te beginnen met de cursus. Met online opdrachten op het e-learning platform krijgt de medewerker ruimte het geleerde toe te passen. Digitale triggers in de vorm van quotes, opdrachten, games en het delen van ervaringen maken dat de stof top-of-mind blijft tussen de sessies door.

 

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left