De Parel App

Vereenvoudigde communicatie tussen school en ouder. Dat kan met de App van PCBS De Parel uit ’t Harde.Basisscholen zijn al geruime tijd bezig met vernieuwing en digitalisering van de school, alsmede de te gebruiken communicatiekanalen. PCBS De Parel heeft afgelopen jaren ook niet stilgezeten. Zo kwamen er onder andere een ouderportaal, klasbord, facebookpagina, TSO-assistent, webmagazine en gespreksplanner. Nu een nieuwe applicatie om alles te ordenen.

Om te voorkomen dat de gebruiker door de bomen het bos niet meer ziet, heeft AppBakkers deze eenvoudig te gebruiken en efficiënte applicatie ontwikkeld. De Parel App is een webviewer met alle belangrijke links samengevoegd zodat ouders alles op één plek hebben. De App werkt op basis van een eigen account waardoor informatie al geselecteerd is op de klas van het kind en behoeften van de ouder.

Deze applicatie is een versimpelde variant van de Eduwijzer App. Geïnteresseerd? Lees dan hier verder over deze tool…

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left