Bizzplace

AppBakkers maakte de nieuwe site van Bizzplace; een zakelijk advertentieplatform. Bizzplace brengt zakelijke verkopers en kopers met elkaar in contact. Gebruikers kunnen op BizzPlace onder meer terecht voor het vinden, kopen en verkopen van zakelijke producten & diensten.

De nieuwe website biedt een veilige omgeving en een overzichtelijk aanbod in geplaatste advertenties.

In samenwerking met Tweakwise, een van de beste zoek- en navigeeroplossingen van het moment, heeft AppBakkers Bizzplace van een volledig nieuw platform voorzien. Door eerdere ervaringen met onder andere Whiskybase was AppBakkers de ideale ontwikkelaar om dit project tot een goed einde te brengen. De website is volgens de nieuwste standaarden gebouwd waardoor het een overzichtelijk en makkelijk te gebruiken platform is te worden voor zowel koper als verkoper.

De uitdaging voor een ondernemer om te adverteren in de online B2B markt is relevantie en gerichtheid. Waar voorheen de online B2B markt nog voor een groot deel een afgeleide was van de consumenten markt, is met Bizzplace een goede afspiegeling ontstaan van Business to Business zaken op online gebied. Op Bizzplace kunnen aanbieders van producten en diensten zelf bepalen waar ze hun advertentie willen laten zien. Er wordt afgerekend op basis van het cost-per-click model. Daarnaast kunnen er banner-advertenties worden geplaatst, zodat het platform voor meerdere type adverteerders interessant is.

Aan de beheerkant biedt de functionaliteit maximale vrijheid aan de beheerders om instellingen aan te passen en het platform daarmee aan te passen aan de nieuwste customer insights. Het ontwerp is daarbij uiteraard volledig responsive, zodat het platform op elk type device gebruikt kan worden.

Hier kunt u zien hoe het werkt: https://vimeo.com/229718740

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left