Lewis Clement

Software Ontwikkelaar

We zijn blij dat Lewis zich bij ons team aansluit. Lewis heeft de afgelopen periode bij ons zijn afstudeer project afgerond en hij mag zich binnenkort Software Engineer noemen.  Tijdens zijn afstuderen heeft hij een applicatie gemaakt op het gebied van energie monitoring met behulp van Node Red, Raspberry Pi, slimme meters en sensoren.

Als op en top student is hij actief bij de studentenvereniging van Ichtus Zwolle. Hij is daar extern vertegenwoordiger en spendeert de meeste avonden bij de club.

Appbakkers heeft het voorrecht gehad om bij de bruiloft van Lewis en Frederieke te mogen zijn. Hier hebben we een leuk inkijkje gekregen in de activiteiten van de studentenvereniging en de relatie van het pasgetrouwde stel. Zo kwamen we erachter dat Lewis en Frederieke elkaar hebben ontmoet bij de studentenvereniging.

Naast zijn hobby en werk (programmeren), houdt Lewis van gezelligheid en een biertje op zijn tijd. Op werk houdt hij de gezondheid van ons team in de gaten.
” Mogen we ook suikerloze drankproducten? Wij als ontwikkelaars zitten toch alleen maar…:)”

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left