Top 5 (gratis) apps voor nieuwe moeders!

21 juni 2018, 08.06 uur in Actueel

Ben je net moeder geworden en op zoek naar handige hulpmiddelen? De appstores zitten vol met hele behulpzame applicaties. Hier vind je top gratis apps voor moeders!

Als moeder (en vader) ben je helemaal in de wolken als je baby geboren is. Het is een mooie, maar ook intensieve periode, waarbij je best wat digitale hulp kan gebruiken. Daarom hebben we een aantal must- have- apps voor de baby periode voor je op een rijtje gezet:

SamenVoeden
Deze app is heel handig tijdens het geven van borstvoeding. De app geeft met een timer precies aan hoeveel tijd je uk aan welke borst drinkt. Ook bij het geven van flesvoeding kun je aangeven hoeveel je baby drinkt. Er zijn heel veel apps die soortgelijke functies hebben. Onze eigen moeder Mirjam vond deze persoonlijk het meest makkelijk in gebruik.

 

Babyfoon 3G 
Een heuse must have voor elke fase van je baby! Een bakje koffie bij de buren, een weekendje weg met de familie en woops: de babyfoon vergeten! Met de Babyfoon 3g app heb je altijd de babyfoon bij de hand.


Baby Ears
Voor elke moeder blijft het soms lastig om haar nieuwe baby goed te begrijpen. Tussen alle boertjes, krampjes, slaap en eet behoeftes is het soms een heel karwei je baby in rustig vaarwater te krijgen en te houden. Uit onderzoek is gebleken dat baby’s met hun geluiden allerlei dingen kunnen communiceren, super handig! Deze app kan je daarbij helpen.


 

Oei ik groei
Het concept van oei ik groei spreekt de moeders bij Appbakkers erg aan. Kinderen groeien in sprongen. Bij elke sprong ontstaat er vaak hangerig gedrag, eigenwijze buien en vermoeidheid. Heerlijk om dan op de Oei ik groei app te lezen dat dit een normale fase is bij een baby. De app heeft een schema die ook in je eigen agenda opgenomen kan worden. De app geeft de signalen per sprong en geeft tips om hier mee om te gaan.


Nana Visits
Appbakkers heeft voor Helena Plasschaert de Nana Visits app ontwikkelt. Deze leuke ipad app combineert interactieve spelletjes met videobellen.
Op deze manier kunnen (klein)kinderen op een interactieve manier in contact zijn met familie of vrienden ver weg. Samen met je video beller kun je een verstop spelletje spelen of dieren geluiden zoeken.  Een hele leuke gezellig app!

Missen we nog een app die voor jou heel belangrijk was? Laat het ons weten!

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left