Top 5 (gratis) apps voor je zwangerschap!

14 juni 2018, 07.06 uur in Actueel

Ben je op zoek naar de juiste apps voor tijdens je zwangerschap? Hier vind je de top 5 (gratis) apps!

Met twee jonge moeders in het Appbakkers team gaat het aan de lunchtafel vaak over zwangerschappen en kinderen. Dit gaf Mirjam inspiratie om de top-5 apps te maken voor tijdens de zwangerschap en voor de baby-periode.

Deze keer dus de top-5 (gratis) apps voor je zwangerschap die persoonlijk door Mirjam zijn getest.

Ouders van nu
De app van Ouders van nu was bij Mirjam tijdens haar zwangerschap het meest populair. Met een tip van de dag, informatie over de groei van de baby en informatie over je zwangerschap kun je steeds blijven lezen. Bij het forum kan je terecht voor allerlei kleine vragen. In deze app kun je ook namen vinden en markeren als optie.

 

Zwanger&Zo
Zwanger&Zo geeft zoals veel apps informatie over de week van de zwangerschap. Deze app is vooral handig te gebruiken om tijdens je zwangerschap op je voeding te letten. Ook de wee├źn timer is fijn om te kunnen gebruiken tijdens de laatste loodjes.

 

Prenatal
Of je nou heel veel geld uit wilt geven voor de uitzet van je nieuwe baby of toch liever zo weinig mogelijk: kijken naar de nieuwste trends is natuurlijk altijd leuk.
De app geeft heel overzichtelijk gecategoriseerd de uitzet lijst weer: hiermee kun je handig afvinken wat je al hebt en dus kun je een overzicht bijhouden van wat je nog nodig hebt. De checklist kun je delen met anderen, zoals hele hulpvaardige grootouders bijvoorbeeld..

 

Zwitsal Namen
De Tinder voor babynamen! Met een swipe naar links of rechts schudt het baby hoofdje zijn koppie: wat een lelijke naam! Bij swipen naar boven of naar beneden: dat zou een optie kunnen zijn! Let op: er zitten hele hippe en ongebruikelijke namen tussen.

 

Reshopper
Reshopper is de nieuwe lokale marktplaats voor families met kinderen. Hier kun je makkelijk tweedehands kinderartikelen kopen en verkopen. De app heeft allerlei filters die je op jou kinderen kan toepassen om dicht bij jou in de buurt te kijken wat er voor jou te koop staat.

Weten jullie nog andere nuttige of leuke apps voor tijdens de zwangerschap? Laat het ons weten!

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left