De Nieuwe AppBakkers Website!

05 oktober 2017, 03.10 uur in Actueel

Onze nieuwe website is online! Lees snel verder voor meer informatie.

Appbakkers.nl is nu een verfrissende overzichtelijke website waarin informatie over AppBakkers, de projecten en blogs makkelijk te vinden en lezen zijn.

De nieuwe website heeft verschillende nieuwe functies. Zo zijn blogs nu onderverdeeld in verschillende categorieën. Deze categorieën worden onder elk blog als tag aangegeven. Via deze tags kunt u blogs vinden die vergelijkbaar zijn aan hetgeen u net gelezen hebt. Naast de blogbeschrijvingen en projectomschrijvingen zijn leads weergegeven over andere posts. Daarnaast is de nieuwsbrief volledig geïntegreerd in de website.

Berichten delen is nu ook makkelijker dan ooit. Onderaan de pagina’s vindt u sharebuttons die het erg gemakkelijk maakt blogs die u aanspreken te delen met uw vrienden. De pagina van de Bakkers is ook volledig vernieuwd. Recente foto’s en beschrijvingen zijn toegevoegd. Deze pagina geeft de lezer een volledig overzicht van samenstelling en interesses van de Bakkers. Op deze pagina zijn ook onze partners te vinden.

Op de contactpagina van AppBakkers is een “Veelgestelde Vragen”-rubriek toegevoegd.  Vindt u zowel hier als tussen de blogs geen antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via het nummer dat onderaan de pagina te vinden is.

Onderaan de pagina vindt u al onze social media kanalen. Volg deze kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van AppBakkers.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left