5 Kantoorapps die je moet hebben!

03 oktober 2017, 12.10 uur in Actueel

Na de zomer: hoe houd je je werk effectief en efficiënt?De zomervakantie is alweer een tijdje voorbij en de kantooruren beginnen weer te voelen als tweede natuur. Hoe houd je je werk effectief en efficiënt? Hier zijn 5 apps die je kantoorleven de juiste boost geven.

 

Notability

Notability is dé app voor je aantekeningen en opnames tijdens vergaderingen en brainstorms. Daarnaast is Notability perfect voor het bestuderen van PDF’s. De app biedt je de mogelijkheid een PDF-bestand te importeren waarna je op de pagina’s kan schrijven, tekenen en annoteren. Zoom in op details, of onderzoek het volledige plaatje. Deel je aantekening met je collega’s om snel en gemakkelijk feedback te ontvangen. Dit kan zowel via de inspreek-functie als met de eerder genoemde functies. Notability is te gebruiken en is volledig gesynchroniseerd op al je apparaten. Deze uiterst handige en volledige aantekeningenapp is het best te gebruiken op een tablet.

Klik op de afbeelding om te downloaden

 

Whiteboard HD

Whiteboard HD is in feite een simpelere versie van Notability, maar dan met een geweldige feature: De app is geweldig te gebruiken in combinatie met een beamer. Via de iPad VGA adapter kun je prachtige presentaties geven en brainstorms leiden. Diagrammen zijn makkelijk te verplaatsen. Daarnaast heeft Whiteboard HD ook een laser pointer modus. Deze optie is goed te gebruiken bij gebruik van externe presentatiesoftware.

Klik op de afbeelding om te downloaden

 

ScanBizCards

ScanBizCards doet precies wat de naam zegt. Nieuwe contacten opslaan was nog nooit zo makkelijk. De app vraagt om bevestiging of alles goed op de juiste plek is ingevuld waarna je het nieuwe contact direct kunt opslaan in je adresboek. ScanBizCards geeft je daarnaast de mogelijkheid om je gescande contacten makkelijk te exporteren en converteren naar verschillende CRM’s of via CSV. Je adresboek is ook volledig gesynchroniseerd waardoor je overal snel toegang hebt tot je contacten.

Klik op de afbeelding om te downloaden

 

LinkedIn

Deze zakelijke netwerksite is onder bijna iedereen wel bekend, maar de meeste mensen gebruiken LinkedIn puur als online visitekaartje. Deze app is echter ideaal om zakelijk contact te onderhouden en snel met collega’s te kunnen communiceren. Zo houdt u privé en werk gescheiden. De chatfunctie binnen LinkedIn is perfect om uw zakelijke contacten te onderhouden. Daarnaast wordt LinkedIn gezien als één van de beste platforms om nieuwe werknemers te zoeken.

Klik op de afbeelding om te downloaden

 

Meer van dit soort blogs bekijken? Klik op de tags hieronder en vind meer interessante apps!

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left