Het festivalseizoen is losgebarsten!

13 mei 2019, 10.05 uur in Actueel

Het zal niemand ontgaan zijn dat het festivalseizoen is begonnen. Het is de tijd om te genieten van muziek, optredens, lekker eten en drinken en samen met je vrienden en vriendinnen te genieten van (hopelijk) mooi weer. Ook dit seizoen hebben we bij Appbakkers weer een aantal mooie festival apps gemaakt:

Dauwpop 2019:

 

Nog even wachten en dan staat ie in de store: de Dauwpop 2019 app. Op 30 mei kun je genieten van optredens van De Staat, Kaiser Chiefs, Nothing but Thieves, Ronnie Flex en nog veel meer. Je kunt je eigen schema maken, zodat je op tijd voor het goede podium staat. Uiteraard kun je ook je kaartje kopen via de app, mocht je die nog niet hebben.

Het Grootste Kennisfestival 2019, Deventer editie:

 

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is een vervolg op bijeenkomsten die de Regio Academy eerder al organiseerde. Tientallen sessies die parallel geprogrammeerd staan. In tenten en vaste locaties. In- en uitlopen bij soms wel 14 podia. Muziek tussen de sessies door. Theater. Lekker eten en drinken. Dat je zelf kan kiezen met de muntjes die je bij binnenkomst krijgt. En met de app kun je alle optredens, podia en tijden snel en overzichtelijk vinden via het blokkenschema. En je kunt je eigen schema samenstellen, zodat je niks mist! Wil je je laten inspireren door anderen, bekijk dan de voorbeeldroutes. En deel je route met collega’s, zodat je samen een route kunt gaan volgen.

Het Wereldberoemde Verhalenfestival:

 

Van al wat langer geleden, maar zeer succesvol en bekend in Zwolle, Nederland en zelfs in het buitenland: het Wereldberoemde Verhalenfestival. Door heel de binnenstad van Zwolle worden op interessante locaties de mooiste verhalen uit de geschiedenis verteld. Per dag wordt het programma ook hier via het blokkenschema getoond. Er zijn verschillende routes die bezoekers konden lopen, gericht op kinderen, of een theaterroute. Uiteraard konden ook de individuele optredens bekeken worden.

 

Organiseert u ook een festival en wilt u uw bezoekers ook laten weten wie er speelt, wanneer, op welk podium en de weg wijzen op het festivalterrein, neem  dan contact met ons op.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Nieuwste projecten

arrow-right arrow-down arrow-left cross search2 twitter2 facebook2 youtube2 instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left